Over Hoek houthandel BV

Hoek Houthandel is al meer dan 100 jaar dé houthandel van kwaliteit hout. Ons bedrijf is al drie generaties overgegaan van vader op zoon. Het begon allemaal in 1880 toen er nog werd vervoerd met paard en wagen..

U kunt bij ons terecht voor diverse soorten hout op maat gemaakt. Als u zelf een tuinhuis wilt bouwen kunt u bij ons terecht, maar wij leveren ook hout aan bedrijven voor grote bouwprojecten. Wij blinken uit dankzij onze materiaalkennis en de kwaliteit van ons hout. Bij Hoek haalt u het beste hout.

Kwalitatief goed hout

Wij importeren ons hout uit o.a.Noord-Europese landen om de beste hout te kunnen leveren. Ook leveren wij hardhout en multiplex.

Aanvullend assortiment

Naast hout hebben wij ook een aanvullend assortiment. Tot ons aanvullend assortiment behoren onder andere producten als: kunstof gevelbekleding, hang- en sluitwerk, isolatiemateriaal en schroeven. Met ons aanvullend assortiment kunt u direct alle materialen kopen die u nodig heeft voor uw project.

Service van Hoek Houthandel

In ons eigen distributiecentrum liggen grote hoeveelheden hout. Hierdoor zijn wij in staat om op elk moment de beste mogelijke service te garanderen met een korte wachttijd. Het hout dat u bestelt, kan helemaal op maat gezaagd worden in onze eigen zagerij. Wij geven u graag advies in onze winkel over de diverse houtsoorten en verschillende kleuren. Als wij een afspraak met u maken, houden wij ons daaraan. Bij Hoek Houthandel ontvangt u kwaliteit hout voor een eerlijke prijs op een eerlijke manier.

Wilt u een bestelling doorgeven of meer informatie over ons hout? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

hoek houthandel zeeland