Hout bestellen bij een goede leverancier met meer dan 100 jaar ervaring?

Om verzekerd te zijn van kwaliteit bent u bij Hoek Houthandel BV aan het juiste adres voor het bestellen van hout. We lichten graag toe welke houtsoorten wij in ons assortiment hebben.

Vurenhout bestellen

Wilt u vurenhout kopen? In ons assortiment vindt u behandeld en onbehandeld vurenhout. We kunnen dit hout in verschillende soorten kopmaten en lengtes leveren. Op zoek naar een vuren balk? Bij ons kunt u ook vuren balken op maat aanschaffen.

Multiplex bestellen

Wanneer u multiplex bestelt, moet u rekening houden met de verschillende verlijmingen van het hout. Als u multiplex voor interieur gebruikt, heeft dat een andere verlijming dan multiplex voor exterieur.

Kunststof hout bestellen

Ons meest verkochte merk kunststof is Keralit. Kunststof gebruiken wij voor onder andere: vlonders, palen, schuttingen en gevelbekleding. Kunststof verkopen wij alleen op bestelling, omdat hier veel mogelijk mee is. Denk hierbij aan al de verschillende kleuren die gebruikt kunnen worden.

Hardhout bestellen

In ons assortiment vindt u onbehandeld hardhout. Dit hardhout is beter bestemd tegen weersomstandigheden dan andere houtsoorten. Wilt u hardhout op maat bestellen? Ook dat is mogelijk bij Hoek Houthandel BV. Wij hebben verschillende soorten hardhout in ons assortiment: tuinhout, kozijnhout en tuinschermen.

Afbouwproducten

U kunt bij ons naast hout ook afbouwproducten bestellen. Een deel van ons afbouwassortiment bestaat uit: plinten, isolatiemateriaal, dakbedekking hang- en sluitwerk, afwerkmateriaal en bevestigingsmateriaal.

hoek houthandel zeeland

Hout bestellen bij Hoek Houthandel BV

Hoek Houthandel BV in Ouddorp heeft al jaren ervaring in hout. In ons distributiecentrum hebben wij veel hout op voorraad liggen. Hierdoor zijn wij in staat om hout met een korte levertijd aan te bieden. Indien gewenst, kunnen wij uw hout op maat zagen in onze eigen zagerij. We geven graag advies in onze winkel over de verschillende houtsoorten en welk hout u het beste kan bestellen. Bij Hoek Houthandel BV ontvangt u kwaliteit hout voor een eerlijke prijs op een eerlijke manier.

Wilt u een bestelling doen of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op of kom langs in de winkel.