Kwaliteit hout leverancier

Hoek Houthandel BV levert kwaliteit hout en is al jaren actief als hout leverancier. Omdat wij het belangrijk vinden dat onze klanten kwalitatief goed hout geleverd krijgen, importeren wij hout uit landen als: Indonesië, Brazilië en landen in Afrika en Noord-Europa.

Hoek Houthandel BV is een echt familiebedrijf. Eigenaar Bert Hoek heeft de handel van zijn vader uit laten groeien tot een volwaardige houthandel die bekend staat om hoogwaardige kwaliteit. Continu is Bert bezig om de beste kwaliteit aan houtsoorten in zijn assortiment te betrekken.

Vurenhout kopen

U kunt onbehandeld vurenhout kopen en behandeld vurenhout. Dit hout is in veel verschillende kopmaten leverbaar. Wij leveren aan particulieren en bedrijven. Vurenhout is een makkelijk te bewerken en vooral lichte houtsoort. Daardoor is het goed toepasbaar als constructiehout. Zo kan het worden gebruikt voor balken en latten die perfect zijn voor divers timmerwerk. Lees meer over vurenhout.

hout leverancier

Hardhout kopen

Hardhout komt u vaak tegen in de tuin, maar wordt ook gebruikt bij het bouwen van huizen. Het is alom bekend dat hardhout beter bestemd is tegen weersomstandigheden dan andere houtsoorten. U kunt hardhout bij ons aanschaffen. Wij leveren hardhout voor diverse doeleinden: tuinhout, kozijnhout en tuinschermen. Het hardhout is in verschillende lengtes leverbaar in verschillende kopmaten.

Multiplex kopen

Bij het aanschaffen van multiplex platen, moet u weten of u dit gaat gebruiken voor interieurwerk of exterieurwerk. Deze worden namelijk anders verlijmd. Multiplex gebruiken we regelmatig voor: wanden, ondervloeren, daken en boeiboorden. Meer weten over houten platen zoals multiplex? Lees door over houten planken op maat.

hout leverancier

Afbouwproducten kopen

Wilt u naast het kopen van hout direct alles inslaan om uw bouwproject compleet te maken? In ons brede assortiment verkopen wij ook afbouwproducten. Hierbij kan u denken aan: plinten, isolatiemateriaal, dakbedekking, hang- en sluitwerk, afwerkmateriaal en bevestigingsmateriaal. Bij ons kan al het hout op maat worden besteld.

Bekijk ons assortiment
hoek houthandel zeeland

Kunststof kopen

Keralit is het beste wat er te koop is voor kunststof gevelbekleding. Keralit is een onderhoudsarm en duurzaam gevel- en dakrandsysteem dat geschikt is voor zowel de bouw van nieuwbouwwoningen als de renovering van bestaande woningen. Lees hier meer over Keralit.

hout leverancier

De service van uw hout leverancier

Ons hout is snel leverbaar dankzij ons eigen distributiecentrum. Hier liggen grote hoeveelheden hout, dus de kans dat uw hout op voorraad is, is erg groot. Indien u dit wenst, kunnen wij het hout op maat zagen in onze zagerij. Als u advies wilt over welk houtsoort u moet gebruiken, kom dan langs in onze winkel. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en kunnen u adviseren. Bij hout leverancier Hoek Houthandel BV ontvangt u kwaliteit hout voor een eerlijke prijs op een eerlijke manier.

Daarnaast is ons hout voorzien van diverse certificaten. Wilt u meer weten over de diverse houtcertificaten? Bekijk dan deze website eens.

Direct ons hout bestellen of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.