Wilt u hout op maat bestellen? Hoek Houthandel levert het!

Hoek Houthandel in Ouddorp levert hout aan bedrijven en particulieren. Wij leveren hout van goede kwaliteit uit Noord-Europa en landen als: Brazilië, Indonesië en in Afrika. In ons assortiment hebben wij verschillende soorten hout die u op maat kunt bestellen.

hout op maat bestellen

Telefonisch bestellen

vurenhout op maat bestellen

Vurenhout op maat bestellen

Wij hebben onbehandeld en behandeld vurenhout op voorraad liggen. Dit hout is in veel verschillende kopmaten leverbaar voor particulieren en bedrijven. Op zoek naar een vuren balk? Bij ons kunt u ook vuren balken op maat aanschaffen.

hout op maat bestellen

Multiplex

Bij het bestellen van multiplex op maat, moet u rekening houden met de verlijming. Multiplex voor interieur is anders verlijmd dan multiplex voor exterieur.

hout op maat bestellen

Kunststof gevelbekleding

Wij leveren Keralit als gevelbekleding. Deze hoogwaardige kunststof gevelbekleding is van de beste kwaliteit en vraagt om weinig onderhoud.

hardhout op maat bestellen

Hardhout op maat bestellen

Als u hardhout op maat wilt bestellen bent u bij ons aan het juiste adres. De soorten hardhout in ons assortiment: wij leveren tuinhout, kozijnhout en tuinschermen. Wist u dat wij alleen Europees hardhout verkopen? Wij gaan voor kwaliteit!

hout op maat bestellen

Afbouwproducten

Zoekt u nog afbouwproducten om direct aan de slag te gaan met uw project? In ons assortiment vindt u ook afbouwproducten, zoals: plinten, isolatiemateriaal, dakbedekking hang- en sluitwerk, afwerkmateriaal en bevestigingsmateriaal.

hoek houthandel zeeland

De service van Hoek Houthandel BV

Wij hebben grote hoeveelheden hout in ons distributiecentrum liggen. Hierdoor zijn wij in staat om veel hout snel te leveren. In onze eigen zagerij kunnen wij al uw hout in zowel de lengte als breedte op maat zagen. Wilt u advies over onze houtsoorten of hout op maat bestellen? Kom dan langs in onze winkel en vraag het onze medewerkers. Zij hebben jarenlange ervaring en kunnen u hierdoor het beste adviseren. Bij Hoek Houthandel ontvangt u kwaliteit hout voor een eerlijke prijs op een eerlijke manier.

Wilt u een bestelling doen of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op of kom langs in de winkel.