Houten balken kopen, dat doet u bij Hoek Houthandel in Goeree-Overflakkee. Ons hout is kwalitatief goed omdat wij dit hout uit Noord-Europa halen. Het transport van Europees hout is vele malen goedkoper dan het transport van hout uit tropische landen. Hiernaast is het hout uit Noord-Europa ook van betere kwaliteit dan bijvoorbeeld hout uit China. In Europa planten ze bomen speciaal om na een tijd gekapt te worden. Hierdoor gaat er ook geen bosgebied verloren. Wij hebben al meer dan 100 jaar ervaring in het leveren van hout. In 1880 is het bedrijf opgericht en gaat al drie generaties lang van vader op zoon. Bert Hoek is momenteel de eigenaar.

Vurenhouten balken kopen
U gaat vurenhouten balken kopen. Deze kunt u in twee verschillende soorten bij ons aanschaffen. De vurenhouten balken hebben wij behandeld en onbehandeld in ons assortiment. Deze balken kunnen wij in verschillende kopmaten, lengtes en breedtes leveren aan particulieren en bedrijven.

Hardhouten balken kopen
Wanneer u hardhouten balken gaat kopen, zijn dit uitstekende balken om buiten te gebruiken. Hardhout is namelijk beter bestemd tegen weersomstandigheden dan andere soorten. In ons assortiment hebben wij onbehandeld hardhouten balken beschikbaar. Als u wenst dat dit hardhout op maat gemaakt wordt, dan is dat geen probleem.

Onze service
In onze eigen zagerij kunnen wij hout op maat zagen. Wij zagen balken zowel in de lengte als in de breedte op maat. In ons distributiecentrum liggen grote hoeveelheden hout op voorraad. Hierdoor kunnen wij snel houten balken leveren in grote oplage. Wilt u eerst advies over welk houtsoort u moet gebruiken? Kom dan langs in onze winkel in Ouddorp. Daar staan onze medewerkers voor u klaar voor advies. Bij Hoek Houthandel ontvangt u kwaliteit hout voor een eerlijke prijs op een eerlijke manier.

Direct houten balken kopen of wilt u eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op.

hoek houthandel zeeland