Hoek Houthandel in Ouddorp

Houten planken op maat bestellen doet u bij Hoek Houthandel in Ouddorp. Wij leveren kwalitatief goed hout uit Noord-Europa en landen als: Brazilië, Indonesië en landen in Afrika.  Het hout dat afkomstig is uit deze landen is van betere kwaliteit dan het hout dat bijvoorbeeld uit China komt. Wij kiezen er dan ook voor om de beste kwaliteit te importeren zodat u het beste hout krijgt. In ons assortiment vindt u verschillende soorten houten planken op maat.

Vurenhout planken
Vurenhout planken op maat bestelt u in twee soorten. U heeft de keuze uit onbehandeld en behandeld vurenhouten planken. Wij kunnen deze houten planken in verschillende kopmaten in verschillende lengtes leveren aan particulieren en bedrijven.

Hardhout planken
Hardhout planken zijn beter bestemd tegen weersomstandigheden dan andere soorten hout. U kunt bij ons onbehandeld hardhouten planken aanschaffen. U kunt ons hardhout geheel op maat bestellen in verschillende kopmaten. We hebben onder andere de volgende soorten hardhout planken in ons assortiment: tuinhout, kozijnhout en tuinschermen.

Multiplex platen
Wanneer u multiplex platen bestelt, houd dan rekening met de verschillende soorten verlijming. Multiplex voor interieur is op een andere manier verlijmd dan multiplex voor exterieur.

Afbouwproducten
U wilt direct aan de slag met bouwen, maar heeft niet alle afbouwproducten op voorraad of bij u thuis liggen. Geen enkel probleem. In onze winkel vindt u ook diverse afbouwproducten, zoals: plinten, isolatiemateriaal, dakbedekking hang- en sluitwerk, afwerkmateriaal en bevestigingsmateriaal.

Onze service
Door de grote hoeveelheden hout in ons distributiecentrum, kunnen wij snel grote hoeveelheden houten planken op maat leveren. Wij zagen de planken in onze eigen zagerij. Deze zagen wij zowel in de lengte als in de breedte geheel op maat. Heeft u advies nodig over welk houtsoort die u nodig heeft of heeft u speciale wensen? Kom langs in onze winkel. Onze medewerkers staan voor u klaar om u te adviseren. Bij Hoek Houthandel ontvangt u kwaliteit hout voor een eerlijke prijs op een eerlijke manier.

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op of kom langs in de winkel.

hoek houthandel zeeland