Met ruim 140 jaar ervaring bent u bij Hoek Houthandel BV aan het juiste adres. Als houthandel in Ouddorp leveren wij snel en zorgvuldig hout in heel Zuid-Holland vanuit ons magazijn. Natuurlijk bent u ook welkom in onze showroom waar we graag met u meedenken. En u voorzien van een passend advies.

Ruim assortiment bij Hoek Houthandel Zuid-Holland

Dankzij het ruime assortiment bij Hoek Houthandel BV koopt u hout voor elk project. Of het nu gaat om het bouwen van een tuinhuis of een groot nieuwbouwproject. We leveren diverse houtsoorten in uw regio. Zo hebt u de keuze uit onder andere vurenhout, hardhout, multiplex, maar ook Keralit (het duurzame alternatief voor hout).

Wij leveren kwaliteitshout

Wij leveren alleen het beste hout dat zorgvuldig door onze werknemers wordt geselecteerd. Hierdoor kunnen we de kwaliteit van hout waarborgen. We hebben niet alleen een ruim assortiment, maar ook over een grote voorraad. Daarnaast beschikken we over een aanvullend assortiment. Hierbij kunt u denken aan bouwmaterialen als hang- en sluitwerk, ijzerwaren en isolatiemateriaal. Dit alles leveren we snel en voor eerlijke prijzen.

hoek houthandel zuid holland

Onze service

Het team van Hoek bestaat uit enthousiaste mensen. Zij staan telefonisch én in onze showroom voor u klaar om advies te geven. Samen kijken we naar de keuze voor een geschikte houtsoort bij uw project. Heeft u een keuze gemaakt? Indien gewenst zagen we het hout zelfs voor u op maat en leveren dit op locatie van Ouddorp tot Zuid-Holland.

Hoek Houthandel Zuid-Holland

De afgelopen jaren zijn is Hoek Houthandel BV uitgegroeid tot een grote houthandel in de omgeving van Zuid-Holland. Hoek is veelzijdig in hout en heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. In het magazijn in Ouddorp ligt er een grote voorraad aan hout waardoor we er snel en tegen een goede prijs geleverd kan worden.

Wilt u door onze houthandel laten leveren in Zuid-Holland of wilt u meer informatie ontvangen? Neem contact met ons op of kom langs in de showroom.

hoek houthandel zuid holland